Καλαμάτα: Παρουσιάστηκαν οι κάρτες διαρκείας και το πλάνο των Ακαδημιών

Πρώτη Δημοσίευση: 21/08/2019 08:47 - Τελευταία Ενημέρωση: 21/08/2019 10:45
Τις κάρτες διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020 κατά την οποία θ’ αγωνιστεί (πιθανότατα) στη Football League και το πλάνο των Ακαδημιών, παρουσίασε χθες η Καλαμάτα σε συνέντευξη Τύπου στα υπερσύγχρονα γραφεία της  (οδός Φραντζή 14 – 1ος όροφος).
Κατ’ αρχάς, ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του Π.Σ. Η Καλαμάτα, Γιώργος Μαρκόπουλος, αφού καλωσόρισε όλους τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ στη συνέντευξη Τύπου, ανέφερε ότι θα γίνει παρουσίαση των καρτών διαρκείας από τον Κωνσταντίνο Παπασταμάτη και του πλάνου της Ακαδημίας από τον υπεύθυνο της Ακαδημίας, Μιχάλη Σταθόπουλο. Συνεχάρη τον κ. Παπασταμάτη για τη μεγάλη προσπάθεια που έχει κάνει όλο το προηγούμενο διάστημα, ενώ επισήμανε ότι η σημερινή (χθεσινή) ημέρα είναι πολύ χαρούμενη για την Καλαμάτα, μιας και όλα δείχνουν ότι θα συμμετάσχει τελικά στη Football League.
Παράλληλα, στάθηκε στην παρουσία των Έκτορα και Αθηνάς στα γραφεία της Καλαμάτας.
 
Από 40 έως 300 ευρώ οι κάρτες διαρκείας με παροχές VIP
Ο διευθυντής Marketing της Καλαμάτας, Κωνσταντίνος Παπασταμάτης στην τοποθέτησή του, ανέφερε τα εξής:
«Στοχεύουμε να κάνουμε Brand Name την Καλαμάτα. Βρισκόμαστε στα υπερσύγχρονα γραφεία που είναι εφάμιλλα ομάδων Super League. Όπως όλα δείχνουν η ομάδα της Καλαμάτας θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Football League. Μετά τα προβλήματα στατικότητας του γηπέδου Μεσσηνιακού, πήγαμε στο Δημοτικό Γήπεδο Παραλίας. Χτυπήσαμε την πόρτα της Εταιρείας Ticket Master και ενώ στην αρχή ήταν διστακτική στη συνέχεια δέχθηκε να συνεργαστεί μαζί μας και προχωρήσαμε σε συμφωνία 3ετούς διάρκειας. Η Ticket Master διαθέτει εισιτήρια της Εθνικής Ελλάδος, του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ, του ΟΦΗ και για μεγάλες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Υπάρχουν 4 κατηγορίες:
Gold Card (300 ευρώ)
Silver Card (150 ευρώ)
Bronze Card (100 ευρώ)
Black Card (50 ευρώ, κόστος για ανέργους, όπως και μαθητικό – φοιτητικό 40 ευρώ).
Επίσης οικογενειακά πακέτα. Για παιδιά έως 12 ετών η είσοδος στο γήπεδο θα είναι ελεύθερη, όπως και για τα ΑμεΑ.
Θα υπάρχουν δε διάφορες παροχές για τους κατόχους καρτών διαρκείας. Θα διατεθούν 1000 κάρτες διαρκείας και θα είναι έτοιμες στις 5 Σεπτεμβρίου. Όσοι αγοράσουν τις κάρτες διαρκείας θα μπορούν να πληρώνουν είτε με μετρητά, είτε με πιστωτική κάρτα».
 
Οι Π. Δρούγας, Φρ. Κεράνης, Β. Κουρεντζής, Μ. Μπιτσάνης τεχνικό τιμ στις Ακαδημίες 
Ο διευθυντής των Ακαδημιών Μιχάλης Σταθόπουλος, στην τοποθέτησή του ανέφερε τα εξής: «Να σας ευχαριστήσω και εγώ για την παρουσία σας στη συνέντευξη. Να ξεκινήσω με κάτι που είχε πει ο αντιπρόεδρος της Καλαμάτας στην πρώτη συνέντευξη ότι δεν κάνουμε κάτι πρωτοποριακό και ιδιαίτερο, κάνουμε τα αυτονόητα και μέσα σ’ αυτά βρίσκεται η δημιουργία μιας Ακαδημίας, αντάξιας του ονόματος  της Καλαμάτας. Το Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο έχει παρουσιάσει σημαντική παραγωγή ποδοσφαιριστών. Είναι κάτι που έχουμε διαπιστώσει στα χρόνια που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο. Η Μεσσηνία έχει ταλέντο ποδοσφαιρικό. Θα μεταφέρουμε την εμπειρία   μας και πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Έχουμε καταρτίσει ένα οργανόγραμμα λειτουργίας, έχω επιλέξει το τεχνικό  επιτελείο που θα στελεχώσει τα τμήματα και ελπίζουμε πως θα έχουμε μεγαλύτερη προσέλευση παιδιών και στα μικρότερα τμήματα που ήταν υποτυπώδη έως τώρα. Αυτό ωστόσο θα αλλάξει, καθώς είναι θετικά  τα μηνύματα που εισπράττουμε. Τα τμήματα της Ακαδημίας θα ξεκινήσουν στις 5 Σεπτεμβρίου. Το δε τεχνικό επιτελείο απαρτίζουν οι Παναγιώτης Δρούγας, Φραγκίσκος Κεράνης, Βαγγέλης Κουρεντζής, Μάριος Μπιτσάνης. Να σας γνωστοποιήσω ότι θα δημιουργηθεί  και επιπλέον τμήμα (Κ-17) λόγω της αλλαγής  κατηγορίας (Football League).
H συνδρομή των ΜΜΕ θα είναι σημαντική στην Ακαδημία, όπου το έργο τους είναι κοινωνικό. Η οικονομική πολιτική όσον αφορά στις συνδρομές θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα  (δηλαδή 30 ευρώ). Επίσης θα στηριχθούν τα παιδιά που δεν θα έχουν την οικονομική δυνατότητα. Για τις προπονήσεις θα χρησιμοποιηθούν το αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ (Κορδίας) και το προπονητήριο στα Παλιάμπελα. Ενδεχομένως και το γήπεδο Ασπροχώματος».
Στη συνέντευξη παραβρέθηκαν και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣ Η Καλαμάτα, Γιώργος Ράλλης, Θεόδωρος Παπαθεοδωρίδης.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις