Ο αγώνας «Δρόμος Θυσίας» φόρος τιμής στους αγωνιστές της Επανάστασης του 1821

Πρώτη Δημοσίευση: 19/03/2019 09:13 - Τελευταία Ενημέρωση: 19/03/2019 09:13
Αποδίδοντας ο Δήμος Καλαμάτας φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στους αγωνιστές της Επανάστασης του 1821 και σ' αυτούς που πήραν μέρος στην απελευθέρωση της Καλαμάτας από τον τουρκικό ζυγό, διοργανώνει, διά του Αθλητικού Οργανισμού του, το «Δρόμο Θυσίας».
Πρόκειται για αγώνα δρόμου, όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, με αφετηρία το χώρο προ της εισόδου της Ιεράς Μονής Βελανιδιάς και με τερματισμό την πλατεία 23ης Μαρτίου στην Καλαμάτα. Ο αγώνας εντάσσεται στο πρόγραμμα εορτασμού της επετείου της έναρξης της Εθνεγερσίας και η εκκίνηση θα δοθεί το Σάββατο 23 Μαρτίου, στις 15.00.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στον αγώνα, χωρίς όριο ηλικίας. Όσοι συμμετέχουν, θα πρέπει: 1. Να φέρουν κατάλληλη αθλητική στολή. 2. Με δική τους ευθύνη και φροντίδα να έχουν εξετασθεί από γιατρό πριν τον αγώνα. 3. Να βρίσκονται το Σάββατο 23 Μαρτίου και ώρα 14.00 στο ιστορικό Δημαρχείο Καλαμάτας (Αριστομένους), για να μεταφερθούν με λεωφορείο στο χώρο της εκκίνησης.
Οι 6 πρώτοι αθλητές θα βραβευθούν με χρηματικά έπαθλα και θα δοθούν διπλώματα από το Δήμο Καλαμάτας.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις