Σε λιμενάρχη και διευθυντή Κέντρου Υγείας ο Βασίλης Κοσμόπουλος

Πρώτη Δημοσίευση: 17/04/2019 09:02 - Τελευταία Ενημέρωση: 17/04/2019 09:02
Χθες Τρίτη, 16 Απριλίου, ο υποψήφιος δήμαρχος, με το συνδυασμό «Καλαμάτα μπροστά», Βασίλης Κοσμόπουλος, μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, επισκέφθηκαν το λιμενάρχη κ. Δουμάνη και το διευθυντή του Κέντρου Υγείας κ. Κατσαφάδο.
Ο κ. Δούμανης μίλησε για τον νέο νόμο που αυξάνει τη δικαιοδοσία του Λιμενικού και, κατά συνέπεια, την ευθύνη τους, κυρίως για το καλοκαίρι. Για την ανάπτυξη του λιμανιού, πρότεινε να γίνει με μικρότερα σκάφη, που θα βρίσκουν εδώ ενδιάμεσο σταθμό. Η δε συνεργασία με το Δήμο είναι απαραίτητη, για ορισμένες διευκολύνσεις.
Ο κ. Κατσαφάδος ενημέρωσε για τις αλλαγές στο φορέα και τη σημερινή του υπόσταση και ότι πλέον εξυπηρετούνται όλοι οι πολίτες, ακόμα και ανασφάλιστοι. Γίνονται, δε, προσπάθειες ανανέωσης των τμημάτων και ζήτησε τη στήριξη του Δήμου στα αιτήματα της μονάδας, καθώς και οργανωμένη αποκομιδή των απορριμμάτων και άχρηστων υλικών.
Σχετικά με τις δομές ΤΟΜΥ, ο Δήμος μπορεί να συνεισφέρει σε κτηριακή υποδομή, διότι αυτά που παραχωρήθηκαν στο Ανατολικό Κέντρο είναι ακατάλληλα.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις