Στους κορυφαίους προορισμούς η Πελοπόννησος το 2018 σύμφωνα με το Travel and Leisure

Πρώτη Δημοσίευση: 04/01/2018 18:28 - Τελευταία Ενημέρωση: 04/01/2018 18:28
Ταξιδιωτικοί συγγραφείς, δημοσιογράφοι και σύμβουλοι, συνεργάτες του ταξιδιωτικού περιοδικού Travel and Leisure, συμπεριέλαβαν την Πελοπόννησο στους 50 καλύτερους προορισμούς του κόσμου στους οποίους αξίζει να ταξιδέψει κάποιος μέσα στο 2018.
Και όπως σημειώνουν στο σχετικό συνοδευτικό κείμενο, το συγκριτικό πλεονέκτημα της Πελοποννήσου είναι ότι απέκτησε πρόσφατα αυτοκινητόδρομο που κάνει προσιτά στον κόσμο τα αξιοθέατά της. Ταυτόχρονα, γίνεται αναφορά στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας και στην επέκταση των λιμανιών του Γυθείου και του Κατακόλου, ενώ επισημαίνονται ο αγροδιατροφικός πλούτος της περιοχής και η ανάπτυξη του αγροτουριστικού τομέα.
Ειδικότερα, στο αμερικανικό περιοδικό σημειώνεται ότι ο αυτοκινητόδρομος κάνει πιο προσιτό στον κόσμο τον ελαιώνα της Πελοποννήσου και τα πολιτιστικά της μνημεία. Γίνεται αναφορά στη γεωργία ως αναπόσπαστο τομέα της οικονομίας της Πελοποννήσου, στην ύπαρξη αγροτουριστικών θέρετρων και σε προϊόντα του αγροδιατροφικού τομέα, όπως, μεταξύ άλλων, τα μανιάτικα ζυμαρικά.


Προσθήκη νέου σχολίου

CAPTCHA
Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο ή γραμμένα με greeklish ή δεν θα δημοσιεύονται. Συμπληρώστε τον αριθμό της εικόνας. Αυτή η ερώτηση γίνεται για να διαπιστωθεί εάν είστε άνθρωπος ή όχι και για την αποτροπή αυτοματοποιημένων υποβολών spam.

Σχετικές Ειδήσεις