Το Κέντρο Νέων Καλαμάτας ανοίγει και φέτος τις πόρτες του – Τα εργαστήρια

Πρώτη Δημοσίευση: 20/09/2019 08:58 - Τελευταία Ενημέρωση: 20/09/2019 08:58
Το Κέντρο Νέων Καλαμάτας ανοίγει και φέτος τις πόρτες του με νέα κι ενδιαφέροντα εργαστήρια, μα κι αρκετά παλιά κι αγαπημένα.
Η ομάδα των εθελοντών του, ανανεωμένη και προετοιμασμένη, θα είναι παρούσα για να σας κατατοπίσει και να λύσει οποιαδήποτε απορία σας, σε μία προσπάθεια συγκέντρωσης και συσπείρωσης της κοινότητας, ανταλλαγής απόψεων, προτάσεων και ιδεών, και, φυσικά, γνωριμίας με το μεγαλείο του εθελοντισμού, σε μία από τις πιο αγνές του μορφές, που στόχο δεν έχει το κέρδος, αλλά τη μαθησιακή και (δια)πολιτισμική ανταλλαγή!
Από Δευτέρα 23, λοιπόν, έως Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου και ώρες 18.00-22.00 θα γίνονται εγγραφές στον 1ο όροφο του Κέντρου Νέων Καλαμάτας στην Πλατεία Όθωνος 10, στο Ιστορικό Κέντρο.
Τα δε μαθήματα ξεκινούν από Δευτέρα 30/9 (με εξαίρεση Yoga B – 08/10/19, Παραδοσιακοί χοροί προχωρημένων – 04/11/19 και το Bartending  - 12/11/19).
Μερικά από τα εργαστήρια για την προσεχή χρονιά είναι τα εξής: Yoga, Tai chi, Kick Boxing, Αυτοάμυνα γυναικών, παραδοσιακοί χοροί (αρχαρίων/προχωρημένων), salsa, ρωσικά προχωρημένων, αγγλικά, γερμανικά (αρχαρίων), περσικά μέσα από την ποίηση του Ρουμί, ιταλικά (αρχαρίων / προχωρημένων),ελληνικά για ξένους (αρχαρίων/προχωρημένων), νοηματική γλώσσα (αρχαρίων/προχωρημένων), συζήτηση στα αγγλικά, πορτογαλικά, ισπανικά (προχωρημένων), Λέσχη Αστυνομικής  Λογοτεχνίας, δημιουργική γραφή, Decoupage (αρχαρίων / προχωρημένων), ζωγραφική, αγιογραφία, κλασική κιθάρα, κιθάρα με αυτοσχεδιασμό συνοδεία φωνής, ιστορία τέχνης, βιωσιμότητα και οικολογία, Ukulele και Bartending.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις