Όμορφη βραδιά στην "Αίγλη" με συντροφιά τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη

Πρώτη Δημοσίευση: 28/01/2013 19:01 - Τελευταία Ενημέρωση: 29/01/2013 00:23

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ στην «Αίγλη» η εκδήλωση για τον Σταμάτη Κραουνάκη, στο πλαίσιο των αφιερωμάτων του «Θ» στους Έλληνες στιχουργούς.

Εκπληκτικά, δε, ήταν τα video, δημιουργίες του Συλλόγου Αποφοίτων Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας «Μαρία Κάλλας», που συνόδευσαν ορισμένα τραγούδια, δίνοντας μια διαφορετική νότα στη βραδιά.

Μάλιστα, ο Σταμάτης Κραουνάκης έστειλε και διαβάστηκε το παρακάτω μήνυμα: «Είναι μεγάλη ευτυχία για ένα δημιουργό, ειδικά όταν ακόμα είναι μάχιμος, η νέα γενιά να τον αγκαλιάζει και να τον κρατάει ζωντανό με το ταλέντο της.

Τώρα, όσο ποτέ άλλοτε, είναι απαραίτητο να κρατήσουμε τη γέφυρα όρθια, όπως κάναμε κι εμείς με τους προηγούμενους δημιουργούς και μέσα από την αγάπη για το έργο τους άνοιξε πόρτα για τους καινούργιους.

Γρήγορα, ελπίζω να σας χαρίσω την αγκαλιά που απόψε οι υποχρεώσεις μού στερούν.

Να ’στε σίγουροι ότι θα τις ακούσω τις φωνές σας.

Η Ελλάδα μάς χρειάζεται και το τραγούδι είναι πολύ ζωντανό κύτταρο για να κρατήσουμε τη φλόγα αναμμένη.

Η ελπίδα δεν είναι υπηρέτρια να τη φωνάξουμε να σκουπίσει, δεν υπάρχει ελπίδα, τώρα μόνο πράξη.

Η δημιουργία είναι η μόνη αληθινή αντίσταση.

Σας φιλώ, Σταμάτης».

 

Τα τραγούδια του ερμήνευσαν με μοναδικό τρόπο η Ηρώ Κωνσταντοπούλου (τραγούδι) , Γιώργος Χόχωλης(κιθάρα-τραγούδι), Ηλίας Σαμαρτζής (κιθάρα - τραγούδι), Γιάννης Κιόπουλος(Ντραμς) Γιώργος Γεωργαντάς (μπάσος) Πέτρος Ντέρης (μπουζούκι) Κώστας Δούσης (Σαξόφωνο). 

 

 Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις