Όντας αριστερός ή διχασμένος


Πρώτη Δημοσίευση: 31/01/2013 19:01 - Τελευταία Ενημέρωση: 15/02/2013 01:38

 

Θα κάνω αλλαγή φύλου με συγκεκριμένο όνομα. Ντόρα. Να απαλλαγώ κι εγώ από κάτι ψιλοοφειλές στην Εφορία. Μια  άλλη Ντόρα απαλλάχθηκε δια βουλεύματος για 1.000.000 euro που δεν δήλωσε.

 

Ξυπνάω  άγρια χαράματα, κατά τις εννιά, βλέπω πέντε λεπτά πρωινή "ενημερωτική" εκπομπή , χασμουριέμαι και την ξαναπέφτω. Στο πεντάλεπτο γίνομαι ράκος από την αρνητική αύρα των πάνελ.

 

Σ' ένα απ' αυτά  κι ο Γιακουμάτος με μάλλινο ψαροκόκαλο σακάκι χρώματος κυπαρισσί και  μπλε αποικιακό πουκάμισο( λευκός γιακάς)  με  κασκόλ πανσπερμία των χρωμάτων. Που είναι ρε η fashionpolice;

 

Mπασινάς στο twitter: «Πέντε διεθνείς είχε ο Παναθηναϊκός και τους έδιωξε όλους. Καραγκούνης, Κατσουράνης, Βύντρα,Σπυρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος. Σε καλό δρόμο η ομάδα!».

 

Ένθετο με την "Καθημερινή" της Κυριακής."Πως να διαλύσετε μια ομάδα". Βy John Alafouzos.

 

 

Οι αγρότες, εκείνοι που έχουν κλείσει τα διόδια της Νίκαιας στη Θεσσαλία, θέλουν , λέει , για να ανοίξουν το δρόμο να τους ικανοποιήσει η κυβέρνηση. Έως ότου ικανανοποιηθούν  και η... αυτοϊκανοποίηση δεν είναι κακή.

 

Απ' το πολύ "ποντίκι" στον υπολογιστή  ηλεκτρίζει επώδυνα το δεξί μου χέρι από τον καρπό μέχρι το μπράτσο. Τέτοιος πόνος ούτε στην εποχή της ...εφηβείας μου. 

 

Κώστας Γαβράς: Η ώρα του θανάτου με απασχολεί κάθε πρωί. Το σκέφτομαι και ηρεμώ την υπόλοιπη ημέρα. Εμένα  πάλι το βράδυ και τσιτώνω μέχρι τα ξημερώματα. Θα κάνω τη νύχτα μέρα...

 

 

Τι; Όταν πέφτουν έξω οι τράπεζες τα παίρνουν , μέσω μνημονίων, από τους λαούς για να ρεφάρουν ; Να διωχθεί για διασπορά ψευδών ειδήσεων, όποιος το ξεστόμισε.

 

 

Στο ταλέντο ,λέει, οφείλεται το 10% της επιτυχίας και στη δουλειά το 90%. Και χρόνια τώρα αναρωτιόμουν  γιατί  τα έκανα μαντάρα στη ζωή μου..

 

Πες μου γιατρέ μου; Γιατί γράφω με το δεξί χέρι , όντας αριστερός; Μήπως είμαι διχασμένος;

 

Κατάρ: Επισημοποιήθηκε η νέα σχέση της Ελλάδας με το εμιράτο. Οθωμανικό δίκαιο. 

 

του Δημήτρη Γιατράκου

[email protected]

Ετικέτες Στηλών: Προσθήκη νέου σχολίου