Ανακοινώνει νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους το μεσημέρι της Δευτέρας η Μαρία Οικονομάκου

Πρώτη Δημοσίευση: 10/02/2019 09:01 - Τελευταία Ενημέρωση: 10/02/2019 09:01
Η υποψήφια  Δήμαρχος Μαρία Ηλία Οικονομάκου  και επικεφαλής του συνδυασμού «ΚΑΛΑΜΑΤΑ ξεκινάμε»  αύριο και ώρα 14:00  στον πολυχώρο Α49 επί της οδού Αναγνωσταρά 49 θα παρουσιάσει υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους στα πλαίσια των αυτοδιοικητικών εκλογών 2019.
Η Μαρία Οικονομάκου έχει ήδη προχωρήσει σε μια πρώτη συγκέντρωση του συνδυασμού της, όπου παρουσίασε τις προγραμματικές της θέσεις και ένα μέρος υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και έτσι αύριο αναμένεται ο…δεύτερος γύρος ανακοινώσεων.
Υπενθυμίζουμε ότι στην πρώτης εμφάνιση η υποψήφια δήμαρχος είχε σημειώσει μεταξύ άλλων ότι: "Πιστεύουµε ότι βρισκόµαστε στην αφετηρία µιας άλλης εποχής για την πόλης µας, που σηµατοδοτείται από την ανάγκη αλλαγής σε αντιλήψεις και πρόσωπα.
Χωρίς να µειώνουµε σε τίποτα τη διαχρονική προσφορά όλων όσων προηγούµενα υπηρέτησαν το Δήµο µας, θέλουμε να υπογραµµίσουµε ότι ο δικός µας αγώνας και η εκλογική νίκη του συνδυασµού µας, έχει και θα αποδείξει ότι διαθέτει αδιαµφισβήτητα στοιχεία ενός ξεκινήµατος, µιας αρχής για ένα νέο, ακόµα πιο οργανωµένο, καινοτόµο και ελπιδοφόρο σχέδιο ανάπτυξης και προόδου.
Φιλοδοξούµε να αφήσουµε το δικό µας θετικό αποτύπωµα στα πράγµατα και διεκδικούµε για τον συνδυασµό µας το τίτλο τής συγκροτηµένης, µε βαθιά αίσθηση καθήκοντος και υπευθυνότητας, οµάδας. Δεν θέλουµε να ανακυκλώσουµε το παρελθόν, γιατί τότε µπορεί να υποθηκεύσουµε το µέλλον.
Θα αξιοποιήσω τα εργαλεία που δίνει ο Κλεισθένης, κυρίως για τη λειτουργία επιτροπών διαβούλευσης και λαϊκών συνελεύσεων, καθώς πρόκειται για χρήσιµα µέσα έκφρασης των απόψεων των δηµοτών πάνω σε διάφορα θέµατα.
Δεν υποστηρίζω το µοντέλο διοίκησης, σύµφωνα µε το οποίο τα πάντα αρχίζουν και τελειώνουν στο Δήµαρχο. Ειλικρινά, θα θεωρήσω τον εαυτό µου επιτυχηµένη Δήµαρχο αν µπορέσουµε να φτάσουµε στο σηµείο εγώ απλώς να συντονίζω τις πρωτοβουλίες και δράσεις των συνεργατών µου, υπηρεσιακών και αιρετών, µέσα βέβαια στο προγραµµατικό πλαίσιο που έχει τεθεί".
Α.Π.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις