Διακρίσεις και στο Νότιγχαμ κόντρα στις αντιξοότητες για τον Γιώργο Λαζαρίδη

Πρώτη Δημοσίευση: 01/08/2019 14:04 - Τελευταία Ενημέρωση: 01/08/2019 14:04
Η πρόσφατη εμπειρία του Καλαματιανού πρωταθλητή στο τένις με αμαξίδιο, Γιώργου Λαζαρίδη στη Μεγάλη Βρετανία είναι χαρακτηριστική της …καρδιάς πρωταθλητή που κρύβει μέσα του και τον έχει οδηγήσει σε αυτή την εκπληκτική πορεία όλα αυτά τα χρόνια στον αθλητισμό, οδηγώντας τον μέχρι την Παραολυμπιάδα και την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κάνοντάς τον ταυτόχρονα αξεπέραστο σύμβολο μαχητή της καθημερινής ζωής-πρότυπο για όλους μας.
Ο ίδιος αναφέρει για την πρόσφατη αυτή συμμετοχή και τους επόμενους προγραμματισμένους αγώνες:
Με συμμετοχή στα ημιτελικά σε «μονό» και «διπλό» …παρά τις αντιξοότητες η επιστροφή από το Νότιγχαμ
Στο διεθνές τουρνουά «Nottingham Futures» στην
πόλη Νότιγχαμ της Αγγλίας αγωνίστηκα από τις 25 έως τις 27 Ιουλίου
Τα εξω – αγωνιστικά προβλήματα ξεκίνησαν με την άφιξη μου στην Αγγλία καθώς διαπίστωσα ότι το αγωνιστικό μου αμαξίδιο έφθασε «χτυπημένο» σε δυο σημεία κατά τη μεταφορά από την αεροπορική εταιρεία. Το «πόρισμα» των υπευθύνων της εταιρείας είναι ότι χρειάζεται αλλαγή και παραγγελία καινούργιου, καθώς το συγκεκριμένο το χρησιμοποιούσα μόλις από τον περασμένο Μάρτιο και η αγορά του είχε κοστίσει πολλά χρήματα… Μετά τα «χτυπήματα» δεν μπορεί να επανέλθει στο 100% της λειτουργίας του, καθώς επηρεάζεται σημαντικά το «στήσιμο» του. Εκτός των άλλων, όχι θερμοκρασίες που συνάντησα στο Νότιγχαμ ήταν κυριολεκτικά ασυνήθιστες για τα δεδομένα της Αγγλίας και όχι μόνο.
Στο αγωνιστικό κομμάτι έφθασα στα ημιτελικά τόσο, στους αγώνες στο «μονό» όσο και στο «διπλό» διατηρώντας υψηλό επίπεδο στις εμφανίσεις μου και συνεχίζοντας το νέο τρόπο στο παιχνίδι μου. Σημείωσα δυο νίκες επί ισχυρών αντιπάλων ενώ η προτελευταία ημέρα στο τουρνουά ήταν εξαιρετικά επίπονη καθώς αγωνίστηκα σε 3 αγώνες, με μεγάλη διάρκεια. Αυτό το γεγονός μου κόστισε τόσο σε «φρεσκάδα» όσο και σε «καθαρό μυαλό», με αποτέλεσμα να μην καταφέρω να αντεπεξέλθω στον κρίσιμο και απαιτητικό ημιτελικό στο «μονό».
Επιστρέφοντας, στην Ελλάδα, αφήνουμε πίσω τα προβλήματα και τις ατυχίες που δε λένε να μας αφήσουν από την αρχή της χρονιάς, και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και την προπόνηση υπό την επίβλεψη του ομοσπονδιακού προπονητή Γιώργου Κόντου στην Αθήνα. Ο Αύγουστος έρχεται με δυο ακόμα παρουσίες μου σε διεθνή τουρνουά στη Ρουμανία και στη συνέχεια, στα τέλη του μήνα, στην Τραπεζούντα της Τουρκίας.
Οι νικητές ποτέ δεν τα παρατούν κι αυτοί που τα παρατούν ποτέ δεν νικούν!».Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις