Επιστημονική-αθλητική ημερίδα με τίτλο «Δρομείς & Επιστήμη»

Πρώτη Δημοσίευση: 02/03/2017 18:57 - Τελευταία Ενημέρωση: 02/03/2017 18:57
Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας διοργανώνει την επιστημονική-αθλητική ημερίδα «Δρομείς & Επιστήμη» το Σάββατο 4/3/2017 στις 18:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου REX (Αριστομένους 26) με θέματα που αφορούν και απασχολούν όλους τους αθλούμενους με ιατρικό, διατροφικό και προπονητικό περιεχόμενο από εξειδικευμένους επιστήμονες.
Θα μιλήσουν οι:
-Διαμαντόπουλος Κωνσταντίνος (Φυσικοθεραπευτής BScPT, MT, CKTI): «Εμβιομηχανικές προσαρμογές στο τρέξιμο»
-Ζαχαρόγιαννης Ηλίας (Καθηγητής ΤΕΦΑΑ): «Δρομική προπόνηση αθλουμένων: όρια, στόχος, προσαρμογές»
-Μπερτζελέτος Δημήτρης (Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, MSc, MEd - Ομάδα Ειδικών Αθλητικής Διατροφής Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων-Διατροφολόγων - Ομάδα Ειδικών Δημόσιας Υγείας Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων-Διατροφολόγων - Επιστημονικός Συνεργάτης ΠΑΕ Αστέρα Τρίπολης): «Η διατροφή των δρομέων»
Σταματόπουλος Παναγιώτης (Ειδικός Καρδιολόγος, MD, PhD): «Αιφνίδιος θάνατος στη διάρκεια άσκησης: πόσο αιφνίδιος είναι;».
Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα επιστημονική εκδήλωση, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό που δεν αφορά βέβαια μόνο τους δρομείς, αλλά όσους αθλούνται, σκέφτονται να ξεκινήσουν τώρα αθλητισμό ή είναι γονείς παιδιών ή εφήβων.


Προσθήκη νέου σχολίου

CAPTCHA
Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο ή γραμμένα με greeklish ή δεν θα δημοσιεύονται. Συμπληρώστε τον αριθμό της εικόνας. Αυτή η ερώτηση γίνεται για να διαπιστωθεί εάν είστε άνθρωπος ή όχι και για την αποτροπή αυτοματοποιημένων υποβολών spam.

Σχετικές Ειδήσεις