Επιστολή γονέων στο Νίκα «Παρεξηγήσατε τις προθέσεις μας και υποτιμήσατε το θέμα του υποσιτισμού»

Πρώτη Δημοσίευση: 06/02/2013 19:10 - Τελευταία Ενημέρωση: 06/02/2013 19:10

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

 

Επιστολή γονέων στο Νίκα «Παρεξηγήσατε τις προθέσεις μας και υποτιμήσατε το θέμα του υποσιτισμού»

 

Κύριε δήμαρχε,

πρόσφατα παρατηρήθηκε το λυπηρό φαινόμενο, σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και σε τηλεοπτικές σας συνεντεύξεις, να καταφέρεστε κατά της Ένωσης Συλλόγων Γονέων του Δήμου μας, αφήνοντας σοβαρά υπονοούμενα κατά του προέδρου της για το μείζον θέμα του υποσιτισμού των μαθητών σε σχολεία της πόλης.

Για το φαινόμενο του υποσιτισμού ακέραια η ευθύνη, σίγουρα, ανήκει στους εκάστοτε κυβερνώντες που μας έφεραν σε αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση.

Μας εκπλήσσει και μας αφήνει πολλές απορίες η πρωτοφανής επίθεση εκ μέρους σας απέναντι σε ένα θεσμό όπως η Ένωση Γονέων, η οποία είναι καθ’ όλα νόμιμα εκλεγμένη και απόλυτα αποδεκτή, εκπροσωπώντας επάξια τα τελευταία χρόνια χιλιάδες γονείς και μαθητές της πόλης μας.

Επειδή θέλουμε να πιστεύουμε ότι παρεξηγήσατε τις προθέσεις μας αλλά και υποτιμήσατε με τις μέχρι τώρα δηλώσεις σας το θέμα του υποσιτισμού των παιδιών μας, που δεν έχει σχέση με αριθμούς και εθνικότητες μαθητών, αλλά από μόνο του ως θέμα είναι υπαρκτό και βασανιστικό, ζητάμε τη συνεργασία με κάθε αρμόδια υπηρεσία για τη λύση του σημαντικού αυτού προβλήματος.

Θεωρούμε ότι οι δηλώσεις από την πλευρά σας για τη δράση της Ένωσης δε βοηθούν στη λύση του προβλήματος που υπάρχει στα σχολεία μας, αλλά αποπροσανατολίζουν και υποβαθμίζουν το πολύ σοβαρό αυτό θέμα.

Είμαστε στη διάθεση των αρμόδιων υπηρεσιών, αλλά και οποιουδήποτε φορέα για κοινή δράση και όχι για αντιπαραθέσεις άνευ ουσίας και περιεχομένου, που μόνο κακό προκαλούν στην πόλη μας και στα παιδιά μας.

Μετά τιμής για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΙΔΕΡΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ   ΚΟΥΡΕΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΠροσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις