Κερδίζει τη στήριξη ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝ.ΑΛ. o Γιώργος Τσώνης στη Μεσσήνη

Πρώτη Δημοσίευση: 11/10/2018 11:13 - Τελευταία Ενημέρωση: 11/10/2018 11:13
Ο "πονοκέφαλος" που είχαν, τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το Κίνημα Αλλαγής, για τον υποψήφιο που θα στηρίξουν στο Δήμο Μεσσήνης στις επερχόμενες εκλογές του 2019, φαίνεται να ξεπερνιέται με την… «ασπιρίνη» που ακούει στο όνομα του νυν δημάρχου Γιώργου Τσώνη.
Ο συγκεκριμένος Δήμος, αλλά και το πρόσωπο που θα στηριχτεί, είχαν απασχολήσει το προηγούμενο διάστημα και τα δύο κόμματα. Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά τη διάρκεια της σύσκεψης των μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσία του γραμματέα του κόμματος Πάνου Σκουρλέτη, του υπουργού Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση, του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Κατρούγκαλου και των βουλευτών Μεσσηνίας Γιώτας Κοζομπόλη- Αμανατίδη και Πέτρου Κωνσταντινέα, το συγκεκριμένο θέμα "δίχασε".
Αρκετοί ήταν αυτοί που πρότειναν λύση με τον Γιώργο Τσώνη, ενώ σημαντικός αριθμός μελών εξέφρασε αντιρρήσεις.
Είναι πολύ πιθανόν το ίδιο να συνέβη και στη χθεσινή συνεδρίαση.
Μάλιστα, το προηγούμενο διάστημα κατατέθηκε πρόταση από τον ΣΥΡΙΖΑ προς το Κίνημα Αλλαγής για υποστήριξη από κοινού ενός άλλου υποψηφίου. Οι συζητήσεις, όμως, δεν ευοδώθηκαν, αφού δε βρέθηκε πρόσωπο κοινής αποδοχής. Αποτέλεσμα της κατάστασης αυτής είναι τα δύο κόμματα να συνεργαστούν στο συγκεκριμένο Δήμο, στηρίζοντας, τελικά, το σημερινό δήμαρχο.
Σε αντίθεση με τις αντιρρήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας, στο Κίνημα Αλλαγής τα πράγματα ήταν περισσότερο "ομαλά", αφού το όνομα του Γιώργου Τσώνη είχε δυνατά ερείσματα μεταξύ των μελών του.
Α.Π.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις