Μέχρι πότε θα είμαστε τυχεροί;

Πρώτη Δημοσίευση: 14/06/2019 08:34 - Τελευταία Ενημέρωση: 14/06/2019 08:34
Για πολλοστή φορά τίθεται σοβαρό θέμα ασφάλειας στο Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας. Χθες τρία άτομα συνελήφθησαν για διατάραξη συνεδρίασης, ενώ ακόμα και οι σωματώδεις αστυνομικοί που κατέφτασαν κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσουν να τους συγκρατήσουν και, τελικά, να τους συλλάβουν. Ευτυχώς, δε φάνηκε να έχουν προθέσεις να κινηθούν απειλητικά εναντίον κάποιου συγκεκριμένου.
Πριν από μερικά χρόνια κρατούμενος έφθασε στην αίθουσα του Εφετείου Καλαμάτας έχοντας κρυμμένες στα ρούχα του δύο λεπίδες από ξυραφάκι. Προσπάθησε, ευτυχώς ανεπιτυχώς, μπροστά σε όλους να κόψει τις φλέβες του, καθώς έγκαιρα τον αντιλήφθηκαν οι αστυνομικοί και τον σταμάτησαν.
Ένας άλλος πάλι, με την ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης βρέθηκε με ένα «σάλτο» από το εδώλιο να σκαρφαλώνει στην έδρα των δικαστών!
Και πέρυσι στη Λακωνία, σε αίθουσα δικαστηρίου, μάρτυρας έβγαλε όπλο και πάτησε τη σκανδάλη τρεις φορές. Ευτυχώς – και πάλι- που το όπλο δεν εκπυρσοκρότησε καμία…
Μέχρι πότε, όμως, η τύχη θα είναι με το μέρος μας; Κάποια στιγμή θα γίνει κάτι που δε θα έχει επιστροφή… Και τότε θα αρχίσουμε να ψάχνουμε για ευθύνες…
Β.Β. Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις