Προβάδισμα Γκούνη έναντι Γεωργόπουλου για την 3η έδρα Τατούλη στη Μεσσηνία

Πρώτη Δημοσίευση: 31/05/2019 10:43 - Τελευταία Ενημέρωση: 31/05/2019 10:43
Σε μεγάλη «μάχη» έχει εξελιχθεί η 3η έδρα που βγάζει η «Νέα Πελοπόννησος» στη Μεσσηνία, καθώς «στήθος» με «στήθος» βρίσκονται ο Απόστολος Γκούνης και ο Ηλίας Γεωργόπουλος. Αν και αρχικά ο κ. Γεωργόπουλος φαινόταν να είναι μπροστά, αυτό έχει αλλάξει και όταν γράφονταν αυτές οι γραμμές, προηγούνταν με 50 ψήφους διαφορά ο Απόστολος Γκούνης. Αν συνυπολογίσουμε ότι στα 19 τμήματα που υπολείπονται για να ολοκληρωθεί η καταμέτρηση είναι κι αυτά της Ανδρούσας, τότε «φαβορί» για την έδρα είναι μάλλον ο Απόστολος Γκούνης, καθώς εκεί είναι ο τόπος καταγωγής του.
Επίσης, να επισημάνουμε ότι, εφόσον ο Πέτρος Τατούλης δεν εκλεγεί περιφερειάρχης, υπάρχει πάντα μία πιθανότητα να επιλέξει τη Μεσσηνία για την έδρα που θα εκλεγεί ο ίδιος. Οι δύο πρώτες θέσεις, πάντως, ήταν γυναικεία υπόθεση, καθώς 1η είναι με διαφορά η Ντίνα Νικολάκου και 2η η Αντωνία Μπούζα. 
Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι όλες οι πληροφορίες προέρχονται «αποκλειστικά» από το συνδυασμό, καθώς από το Πρωτοδικείο δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό.
Κ. Γαζ.
 Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις