Ανάγκη συστράτευσης νέων και παλιών στελεχών στη δημοτική τοπική οργάνωση Καλαμάτας της Νέας Δημοκρατίας

Πρώτη Δημοσίευση: 25/06/2017 10:33 - Τελευταία Ενημέρωση: 25/06/2017 10:33
Την Τρίτη 20 Ιουνίου, συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Καλαμάτας. Στη συνεδρίαση αναπτύχθηκαν τα θέματα που αφορούν την οργανωτική δομή της τοπικής μας οργάνωσης στη βάση που πρόσφατα ο Προέδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσε, ενώπιον των στελεχών της παράταξης μας.
Με δεδομένη την σύσταση του νέου Τομέα πρώην Προέδρων ΝΟ.Δ.Ε και ΔΗΜ.Τ.Ο σε κέντρικό επίπεδο, στη συνεδρίαση εκλήθησαν και συμμετείχαν όλοι οι διατελέσαντες πρόεδροι ΔΗΜ.Τ.Ο Καλαμάτας. Πραγματοποιήθηκε διεξοδική συζήτηση για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση, καθώς και για την ανάγκη συστράτευσης νέων και παλιών στελεχών στον καθημερινό πολιτικό αγώνα της παράταξής μας.
Στη δύσκολη αυτή πορεία προς τις εκλογές, η ΔΗΜ.Τ.Ο Καλαμάτας δηλώνει έτοιμη, έχοντας και την βοηθεια από ανθρώπους που έχουν υπηρετήσει σε κρίσιμες θέσεις στο παρελθόν. Η συντονισμένη δραστήριοποίηση και η αξιοποίηση της συσσωρευμένης γνώσης και εμπειρίας τους μπορούν να βοηθήσουν την Νέα Δημοκρατία στην πορεία της για την εξουσία.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις