Καλαμάτα - Ασπρόπυργος 2-2 σε ένα παιχνίδι θρίλερ και με παράπονα για τη διαιτησία

Πρώτη Δημοσίευση: 24/11/2019 19:20 - Τελευταία Ενημέρωση: 24/11/2019 19:51
Ένα παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς ήταν το σημερινό της Καλαμάτας, αφού βρέθηκε να παίζει με την πλάτη στον τοίχο από το πρώτο ημίχρονο, καθώς  δέχθηκε δύο γκολ στο 28ο και το 35ο λεπτό.
Η Καλαμάτα μπήκε σαφώς πιο αποφασισμένη στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να κλείσει τον Ασπρόπυργο, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων να κρατά όμως την εστία του καθαρή.
Από το 70' η Καλαμάτα, μάλιστα, συνέχισε το παιχνίδι με παίχτη λιγότερο, αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Οσμάναγκιτς
Παρ’ όλα αυτά,  συνέχιζε να πιέζει με τη βροχή να έχει ξεκινήσει και τον κόσμο να την εμψυχώνει.
Χρυσή αλλαγή για την Καλαμάτα αποδείχθηκε ο Ράκιτς, που κατάφερε να κάνει το 1-2 στο 78', ενώ έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Σε επόμενη φάση η Καλαμάτα ζήτησε πέναλτι που ο διαιτητής δεν έδωσε.
Να σημειωθεί ότι η Καλαμάτα έχει παράπονα από τη διαιτησία και μάλιστα ο αντιπρόεδρος Χρήστος Παπαδημητρίου μετά τη λήξη του αγώνα προέβη σε σκληρές δηλώσεις για τη διαιτησία του σημερινού αγώνα, αλλά και γενικότερα για το εχθρικό κλίμα που υπάρχει απέναντι στο σύλλογο.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Στεφανάκος, Τσουβαλτσίδης, Κωνσταντινόπουλος, Μάκος, Ιντζίδης, Μπάμπης, Ζαχαροπουλος, Οσμάναγκιτς, Αλεξόπουλος, Καζβιρόπουλος, Βουκμίροβιτς.
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Παναγόπουλος, Γκουγκούδης, Ιωαννίδης, Ζώνας, Καμπούρης, Νικολάου, Γκατζολάρι, Κάκο, Πίντο, Σρέσκοβιτς, Βασιλείου.Χρήστος Παπαδημητρίου: Ως εδώ και μη παρέκει
Μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της Καλαμάτας δήλωσε: «Ως Καλαμάτα έχουμε να πούμε ως εδώ και μη παρέκει, οι φιλοξενίες σταματούν σήμερα και από την άλλη εβδομάδα θα δουν ποιες είναι οι φιλοξενίες και δεν αναφέρομαι στον Ασπρόπυργο.
Αναφέρομαι στη διαιτησία, ως εδώ και μη παρέκει, ήρθε ο κ. Αγγελάκης σήμερα και μας έκανε ολόκληρο έργο εδώ μέσα, το είδατε όλοι σας, η καλύτερη εμφάνιση της Καλαμάτας και ήρθε 2-2.
Δεν έδωσε 2 πέναλτι, το πρώτο γκολ είναι οφσάιντ, μας φόρτωσε κάρτες, κόκκινη κάρτα, μια ομάδα που επιτίθεται πήρε κόκκινη κάρτα.
Λοιπόν επειδή είμαστε εκνευρισμένοι θέλω να ενημερώσω και τον κ. Αγγελάκη και την ΚΕΔ και όλους ότι μας στέλνουν διαιτητές από τη Θεσσαλονίκη, δηλαδή τον κ. Αγγελάκη και δύο λαιζμαν από τη Βέροια και είδατε τι έκαναν και οι δύο, δεν είναι της διοίκησης να διαμαρτυρηθεί αλλά δεν πάει άλλο.
Χάσαμε στην Καβάλα, δε μιλήσαμε, χάσαμε εδώ με τον κ. Πατρινό, ως εδώ και μη παρέκει, δεν πάει άλλο.
Στην Καλαμάτα έχει γίνει μια επένδυση και δε θα κάνουμε πίσω με τίποτα, ο κ. Αγγελάκης είναι να πάει να σφυρίζει αλλού, θα έχει την τύχη του μπαμπά του και επειδή ξέρουμε με ποιον μίλαγε δυο τρεις μέρες, ας με καλέσει ο αθλητικός εισαγγελέας να πω με ποιον μίλαγε»
Ο κύριος Ράλλης από την πλευρά του, μεταξύ άλλων απευθύνθηκε στον κόσμο της Καλαμάτας και ζήτησε να δείξουν τον χαρακτήρα που χρειάζεται στα δύσκολα.
Ειδικότερα, ανέφερε ότι αν υπάρχει κόντρα διαιτησία ο κόσμος θα πρέπει να βοηθά την ομάδα, όπως και σε μια κακή εμφάνιση…

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις στο βίντεο που ακολουθεί, δηλώσεις που αναμένεται να προκαλέσουν…


Video: Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις