Συνάντηση περιφερειάρχη και Συλλόγου Εργαζομένων στην Π.Ε. Μεσσηνίας

Πρώτη Δημοσίευση: 09/02/2019 17:13 - Τελευταία Ενημέρωση: 09/02/2019 18:02
Την ανάγκη για περισσότερες και ακόμα καλύτερες υπηρεσίες προς τους πολίτες της Μεσσηνίας και τους επισκέπτες της πρόταξε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, κατά την προχθεσινή συνάντησή του με το Σύλλογο Εργαζομένων της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, παρουσία της θεματική αντιπεριφερειάρχη, Κωνσταντίνας Νικολάκου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης διαπιστώθηκε η κοινή βούληση για συνεχή προσπάθεια τόσο της πολιτικής ηγεσίας όσο και των υπηρεσιακών παραγόντων, για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες και τη συνεχή βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της λειτουργίας της δημόσιας διοίκησης.
Ο περιφερειάρχης έθεσε, επίσης, την αναγκαιότητα της υιοθέτησης περιφερειακής διάστασης του β΄ βαθμού της αυτοδιοίκησης και την προοπτική μετάβασής του στην Περιφερειακή Διακυβέρνηση.
Συγκεκριμένα, τέθηκαν από το Σύλλογο Εργαζομένων ζητήματα που αφορούν στο κτήριο του Διοικητηρίου και την αναγκαιότητα αναβάθμισής του, τη βελτίωση των εργασιακών συνθηκών, την αύξηση των υπερωριών, τη βέλτιστη διαχείριση των καυσίμων και των αυτοκινήτων, για τα οποία ο περιφερειάρχης και η θεματική αντιπεριφερειάρχης έδωσαν συγκεκριμένες απαντήσεις που διασφαλίζουν τόσο τη βελτίωση των εργασιακών συνθηκών των υπαλλήλων όσο και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.
Τονίστηκε, δε, από την πλευρά της Περιφερειακής Αρχής το έλλειμμα διοίκησης της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας κατά το παρελθόν, καθώς πολλά προβλήματα ούτε επιλύονταν ούτε ενημερωνόταν για αυτά ο περιφερειάρχης.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις