Συνάντηση του Μητροπολίτη Μεσσηνίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας

Πρώτη Δημοσίευση: 19/02/2013 16:42 - Τελευταία Ενημέρωση: 19/02/2013 16:42

Επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Παναγιώτη Αλευρά, πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, στο Διοιηκητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν κοινές πρωτοβουλίες στήριξης της τοπικής κοινωνίας και ιδίως των ευπαθών ομάδων, από τη αιρετή Περιφέρεια και την τοπική Εκκλησία. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για το πνευματικό αλλά και το κοινωνικό έργο της Μητρόπολης Μεσσηνίας, αυτήν τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

 

Ο κ. Αλευράς, εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στο έργο της Μητρόπολης, τονίζοντας ότι είναι ανοικτός σε κάθε πρόταση συνεργασίας με την Εκκλησία, που αφορά τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Ενημέρωσε επίσης τον Μητροπολίτη για την πορεία των έργων που εκτελούνται από την Περιφέρεια σε θρησκευτικά μνημεία του Νομού, ενώ συζητήθηκαν και οι προοπτικές ανάπτυξης του θρησκευτικού τουρισμού στη Μεσσηνία.

 

Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης, ευχαρίστησε τον κ. Αλευρά για την θερμή υποδοχή και την συνάντηση που είχαν, τονίζοντας την άριστη συνεργασία τους.



Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις