Τατούλης: Να διαλυθούν όλοι οι καταυλισμοί των ΡΟΜΑ (Βίντεο)

Πρώτη Δημοσίευση: 29/12/2012 09:25 - Τελευταία Ενημέρωση: 29/12/2012 19:53

 

Τη διάλυση των υφιστάμενων καταυλισμών των ΡΟΜΑ στην Πελοπόννησο ζήτησε από τον αρχηγό της Αστυνομίας ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, με αφορμή τα συχνά φαινόμενα λεηλασίας το τελευταίο χρονικό διάστημα.


Σε αντίθετη περίπτωση, όπως τόνισε ο κ. Τατούλης, η Περιφέρεια θα προχωρήσει στη λήψη πολιτικών αποφάσεων - αντιμέτρων στην κυβέρνηση.


Ανακοίνωσε, δε, ότι τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει  η διαδικασία αντιμετώπισης του προβλήματος και θα γίνει σύγκληση διεθνούς επιτροπής για τη δημιουργία προγραμμάτων επανένταξης των ΡΟΜΑ, με τη συμμετοχή και της αρμόδιας Ευρωπαίας επιτρόπου.
«Δεν μπορεί να επιμεριζόμαστε το κόστος καταστροφής της Περιφέρειας, αφήνοντας τους ΡΟΜΑ να λεηλατούν τις αγροτικές και τις μεταποιητικές επενδύσεις. Δεν μπορούμε να ανεχθούμε παραπέρα την ιστορία αυτή», υπογράμμισε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Video: Σχόλια

Δεν έ χει άδικο. Μήπως, όμως, να συμπλήρωνε την άποψή του και με μια πρόταση, σοβαρή πρόταση; Λέω, μήπως...

Τόσο καιρό τι έκανε δηλαδή ο Τατούλης? τώρα το θυμήθηκε? τώρα που "πουλάει" το θέμα? Και πες οτι ο αρχηγός της αστυνομίας διαλύει όλους τους καταυλισμούς... που θα πάνε? 500 μέτρα πιο πέρα? τραγικός απλά...

Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις