Την υποψηφιότητα της Γιάννας Δρακάκη-Μαθιού στη Μεσσηνία ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης

Πρώτη Δημοσίευση: 18/04/2019 09:30 - Τελευταία Ενημέρωση: 18/04/2019 09:30
Την υποψηφιότητα της κας Γιάννας Δρακάκη- Μαθιού ανακοίνωσε ο επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου», Πέτρος Τατούλης, για τη Μεσσηνία.  
Σχετικά ο κ. Τατούλης δήλωσε: «Καλωσορίζουμε στη “Νέα Πελοπόννησο” μια δραστήρια, δυναμική επιχειρηματία, μια γυναίκα με κοινωνικούς αγώνες, που βλέπει στην πολιτική τη δυνατότητα να εκφράσει τη συνεισφορά της στα κοινά, τη Γιάννα Δρακάκη- Μαθιού».
Από την πλευρά της η κα Δρακάκη- Μαθιού σημείωσε: «Ανήκω στους ανθρώπους που πιστεύουν ακράδαντα ότι η δημιουργία είναι αδιαίρετο στοιχείο της ζωής ενός ανθρώπου. Η ζωή μου είναι συνυφασμένη με τη Μεσσηνία και το μέλλον της. Παρακολουθώ την πολιτική πορεία, τη σκληρή δουλειά και την αποτελεσματικότητα του Πέτρου Τατούλη και εντάσσομαι με πολλή μεγάλη χαρά στη “Νέα Πελοπόννησο”. Ενώνω και τις δικές μου δυνάμεις για να μπορέσουμε όλοι μαζί να ανεβάσουμε τη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο ακόμη υψηλότερα».   
Να σημειωθεί πως η κα Δρακάκη- Μαθιού είναι οπτικός, επιχειρηματίας, τέως δημοτική σύμβουλος Πύλου- Νέστορος.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις