«Μπόνους» τρεις βουλευτές ακόμα η Μεσσηνία

Πρώτη Δημοσίευση: 09/07/2019 11:07 - Τελευταία Ενημέρωση: 09/07/2019 11:07
Μπορεί οι έδρες που βγάζει η Μεσσηνία να είναι πέντε, όμως μπορούμε να πούμε ότι ακόμα τρεις βουλευτές με καταγωγή από τη Μεσσηνία θα βρίσκονται στη νέα Βουλή όπως διαμορφώθηκε από τις εκλογές της Κυριακής. Αρχικά εκλέχθηκε εκ νέου ο Γιώργος Κατρούγκαλος. Ο τέως υπουργός Εξωτερικών εκπροσώπησε τη Μεσσηνία τα τελευταία 4 χρόνια και ευελπιστούμε ότι θα συνεχίσει και ως αντιπολίτευση να «μάχεται» για το νομό.  
Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η «επιστροφή» της Νάντιας Γιαννακοπούλου στο Κοινοβούλιο. Παίρνοντας τη μία και μοναδική έδρα του ΚΙΝΑΛ στη Δυτική Αττική θεωρούμε δεδομένο ότι θα αγωνιστεί και για τη Μεσσηνία, όπως έκανε πάντα στην πολιτική της διαδρομή.  
Τέλος, ο διακεκριμένος καθηγητής, γνωστός στο πανελλήνιο για τις γεωπολιτικές αναλύσεις, ο Άγγελος Συρίγος, που εκλέχθηκε με τη Νέα Δημοκρατία στην Α. Αθηνών, «έλκει» την καταγωγή του από τη Μεσσηνία, την οποία επισκέπτεται πολύ συχνά.  
Πληροφορίες, δε, έφερναν το Μεσσήνιο καθηγητή να αναλαμβάνει και κρίσιμο «πόστο» στο υπουργείο Δημόσια Τάξης, ως «υφυπουργός» με αρμοδιότητα τη μεταναστευτική πολιτική. 
Κ. Γαζ.  
 Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις