Η Ryanair επιστρέφει στην Καλαμάτα με 4 δρομολόγια

Πρώτη Δημοσίευση: 21/12/2018 20:47 - Τελευταία Ενημέρωση: 21/12/2018 21:01
Μια πολύ σημαντική εξέλιξη για τον τουρισμό της Μεσσηνίας έγινε σήμερα γνωστή, αφού ανακοινώθηκε ότι ανάμεσα στις πόλεις που η Ryanair θα έχει πτήσεις είναι και η Καλαμάτα.
Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη χαμηλού κόστους εταιρεία έχει ξαναπεράσει από το αεροδρόμιο της πόλης, συνδέοντάς τη με το Μιλάνο (Μπέργκαμο).
Έτσι, λοιπόν, από τον Απρίλιο θα ξεκινήσουν πτήσεις από την Καλαμάτα για Λονδίνο Στάνστεντ, Μιλάνο Μπέργκαμο,  Πίζα και Σόφια.
Ο δε sales & marketing manager της Ryanair για την Ανατολική Μεσόγειο, Νικόλας Λάρδης, δήλωσε από την Καλαμάτα: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτά τα 6 νέα δρομολόγια προς την Ελλάδα, εντάσσοντας ξανά την Καλαμάτα και τη Ζάκυνθο στο καλοκαιρινό μας πρόγραμμα για το 2019».
Με τη σειρά της η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, Κωνσταντίνα Νικολάκου, πρόσθεσε: «Εκφράζουμε την απόλυτη ικανοποίησή μας για την ανακοίνωση των τεσσάρων δρομολογίων της Ryanair στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε αδιάκοπα την ανάδειξη του αεροδρομίου και τη δημιουργία νέων ευκαιριών για την ενίσχυση της τουριστικής ανάπτυξης της Πελοποννήσου και της τοπικής μας οικονομίας».
Π.Μπ.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις