Παρεμβάσεις Π.Ε. Μεσσηνίας και παρακολούθηση εκτελουμένων έργων

Πρώτη Δημοσίευση: 14/02/2019 15:00 - Τελευταία Ενημέρωση: 14/02/2019 15:00
Αυτοψία σε διάφορα έργα που εκτελούνται στον κόμβο Λακωνικής (κόμβο Φωτεινή) και το Ακρογιάλι Μεσσηνίας έκανε προχθές η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου και Θεμάτων Μεσσηνίας, Αντωνία Μπούζα.
Στον κόμβο της Λακωνικής, η εργολαβία εξελίσσεται, αναμένοντας την παρέμβαση της ΔΕΗ και του ΟΤΕ, που λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών έχει καθυστερήσει, προκειμένου να προχωρήσουν γρήγορα, πριν από τον Απρίλιο, στην ολοκλήρωση του χρήσιμου αυτού έργου.
Στο Ακρογιάλι Μεσσηνίας μηχανήματα έργων της Π.Ε. Μεσσηνίας αποκαθιστούν τον αιγιαλό και την παραλία, για να είναι προσπελάσιμοι χώροι στην κοινή χρήση.
Όπως δήλωσε σχετικά η κα Μπούζα: «Ο προγραμματισμός, η στήριξη και η παρακολούθηση των δημόσιων υποδομών στον τόπο μας είναι συνεχείς. Κανένα έργο δε θεωρείται ήσσονος σημασίας για την Περιφερειακή Αρχή. Όλα έχουν τη χρησιμότητά τους στις τοπικές κοινωνίες, και τα μικρά έργα και τα μεγάλα. Παρεμβαίνουμε με μοναδικό στόχο να στηρίξουμε τις τοπικές κοινωνίες και την επιχειρημαστικότητα».Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις