Πρόταση για μονοδρόμηση τμημάτων της Αύρας από επαγγελματίες της Ναυαρίνου

Πρώτη Δημοσίευση: 03/07/2019 09:02 - Τελευταία Ενημέρωση: 03/07/2019 09:02
Συνάντηση με επαγγελματίες της οδού Ναυαρίνου στην Καλαμάτα είχε ο δήμαρχος Π. Νίκας χθες. Κύριο αντικείμενο της συζήτησης, αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, ήταν η στάθμευση στην οδό Αύρας μετά τη δημιουργία σ' αυτήν πεζοδρομίων και την εγκατάσταση φωτισμού, στο πλαίσιο σχετικού έργου του Δήμου. Η κατασκευή πεζοδρομίων αποσκοπεί στην ασφάλεια των πεζών και υπήρξε χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής.
Για τη διευκόλυνση της κατάστασης, οι επαγγελματίες κατέθεσαν πρόταση μονοδρόμησης τμημάτων των οδών Αύρας και Μεσογείων, η οποία θα εξετασθεί από το Δήμο και συγκεκριμένα από τα στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών/Τμήμα Κυκλοφοριακού και της Δημοτικής Αστυνομίας. Σχετική απάντηση θα δοθεί μέχρι την προσεχή Παρασκευή.
Πέραν αυτού, ο δήμαρχος τόνισε ότι οι καταστηματάρχες πρέπει να αναζητήσουν χώρους στάθμευσης και σ' αυτό ο Δήμος είναι διατεθειμένος να συμβάλει,  σε συνεργασία με το Επιμελητήριο. Ανέφερε, επίσης, ότι όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος πρέπει να διαθέτουν χώρους στάθμευσης των οχημάτων των πελατών τους.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις