Τη Νίνα Δράκου στο ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας ανακοίνωσε ο Π. Τατούλης

Πρώτη Δημοσίευση: 24/01/2019 09:18 - Τελευταία Ενημέρωση: 24/01/2019 09:18
Την υποψηφιότητα της κυρίας Νίνας Δράκου με τη «Νέα Πελοπόννησο» στο ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας ανακοίνωσε χθες ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης.
Όπως δήλωσε σχετικά: «Με την προσθήκη της Νίνας Δράκου στο συνδυασμό της “Νέας Πελοποννήσου” ενισχύουμε ακόμα περισσότερο τη δυναμική μας στη Μεσσηνία και ιδίως στον τομέα του πολιτισμού, όπου διαθέτει σημαντική εμπειρία και έχει διακριθεί ιδιαίτερα. Την καλωσορίζω και της εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα της προσπάθεια, η οποία είμαι βέβαιος ότι θα τύχει της εμπιστοσύνης των πολιτών της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου».
Από την πλευρά της, η κα Δράκου δήλωσε: «Εντάσσομαι στην παράταξη της “Νέας Πελοποννήσου” με ιδιαίτερη χαρά, πιστεύοντας ότι με τις γνώσεις και την εμπειρία μου θα προσφέρω και εγώ ένα λιθαράκι στη μεγάλη προσπάθεια και την αποτελεσματικότητα του έργου του περιφερειάρχη κ. Τατούλη σε θέματα κυρίως πολιτισμού και τουρισμού. Το υψηλό πολιτικό προφίλ του περιφερειάρχη, σε συνδυασμό με τη διάθεση προσφοράς στον τόπο, με οδήγησαν να απαντήσω θετικά στην πρόσκληση του κ. Τατούλη».
 
Βιογραφικό
•Διευθύντρια του Κυπέλλου Χορού Καλαμάτας Dance Cup
•Απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών και κάτοχος Master μεταφράστριας
•Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά
•Διαθέτει επαγγελματική εμπειρία στη διοργάνωση διεθνών πολιτιστικών εκδηλώσεων
•Είναι παντρεμένη με το δικηγόρο Χρήστο Χρυσό και έχει ένα παιδί.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις